03   03   03   03
Παρασκευή,29 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

H ιστορική εταιρεία ‘Cleto Reyes’ είναι στην «FORCE-1» με νέα παραλαβή προϊόντων! (φωτό)

force1 logo 1

Η «FORCE-1», η κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού του Τάσου Τσαλα, δυναμώνει και ενισχύει την συνεργασία της με την ‘Cleto Reyes’ στην Ελλάδα ανακοινώνοντας νέα παραλαβή προϊόντων.

kosivakis

Η ‘Cleto Reyes’ είναι η γνωστότερη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της πυγμαχίας, καθώς όλα τα μεγάλα ονόματα όπως οι Mike Tyson, Muhammad Ali, Manny Pacquiao, Floyd Mayweather jr και πολλοί άλλοι έχουν προπονηθεί και αγωνιστεί με τα γάντια της.

Γνωρίστε καλύτερα την ‘Cleto Reyes’ με μερικά στοιχεία που σας παραθέτουμε παρακάτω:

  •  Ο Cleto Reyes Castro γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1920 στο Μεξικό και εξαιτίας δυσκολιών που αντιμετώπιζε η οικογένειά του, ξεκίνησε να εργάζεται σε εργοστάσιο παραγωγής εξοπλισμού μπέιζμπολ.

cleto reyes 949490

  • Το 1936 ερωτεύτηκε την πυγμαχία και το 1938 έπαιξε έναν ερασιτεχνικό αγώνα, στον οποίο ήταν τόσο καλός που του πετούσαν κέρματα μέσα στο ρινγκ. Παρ’ όλα αυτά δεν έπαιξε ξανά αγώνα και ξεκίνησε ράβοντας και επιδιορθώνοντας γάντια με τα οποία οι αθλητές έκαναν τους αγώνες τους. Σιγά σιγά παρήγαγε γάντια, τα οποία αφού εγκρίθηκαν από την τοπική επιτροπή πυγμαχίας άρχισαν να χρησιμοποιούνται ανά τον κόσμο σε πολλά πρωταθλήματα και από πολλούς πρωταθλητές!
  • Αυτό είναι το ξεκίνημα αυτής της τόσο σπουδαίας εταιρείας!

Η «FORCE-1» αναγνωρίζοντας αυτή την σπουδαία παγκόσμια πορεία της ‘Cleto Reyes’ αποφάσισε να συνεργαστεί και να φέρει στην Ελλάδα τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της.

Οι ιθύνοντες της «FORCE-1» φροντίζουν ώστε να σας παρέχουν καθημερινά ποικίλες επιλογές προϊόντων από όλες τις καταξιωμένες εταιρείες του χώρου των μαχητικών σπορ.
Δείτε παρακάτω δείγμα των νέων προϊόντων.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ πολλών προϊόντων 𝐂𝐋𝐄𝐓𝐎 𝐑𝐄𝐘𝐄𝐒‼️👊🏼❤️ Η 𝐂𝐋𝐄𝐓𝐎 𝐑𝐄𝐘𝐄𝐒 είναι η πιο γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στο...

Δημοσιεύτηκε από Force 1 - Martial Arts στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

Ακολουθείστε την ‘FORCE -1’ στα social media για να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις της:

Facebook : Force 1 - Martial Arts

Instagram : force1.shop

Ιστοσελίδα : https://force1.shop/

•📞 : 6974866346 & 6970078400

•☎️ : 22210-22000

•📧 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

aaabbhu6e

Tags:

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr